Tämä sivu on tulostettu Merikarvian kunnan internet-sivuilta (www.merikarvia.fi)Yritystoiminta > Yrityshakemisto > Hotellit, majatalot > Merikievari

Merikievari

Merikievari on viihdekeskus, joka sijaitsee valtatie 8:n varrella Tuorilan kylässä, noin 45 kilometriä Porista pohjoiseen. Tarjoamme tanssiviihde-, majoitus-, kokous- ja ravintolapalveluita.

Komea päärakennus.
Harjuntie 28, 29790 Tuorila, p. (02) 5292 929
Merikievari Facebookissa:
http://www.facebook.com/Merikievari
Hotelli, ravintola ja suosittu tanssikeskus valtatie 8:n varrella.
Merikievarissa on hotelli-, matkakoti- sekä mökkitasoista majoitusta edulliseen hintaan. Pystymme majoittamaan noin 200 henkeä samanaikaisesti. Tanssi-iltaisin tarjolla on erikoishintainen tanssipaketti, johon kuuluu yöpyminen, tanssiliput sekä aamiaiset kahdelle hengelle.

Leirintäalueille mahtuu kymmeniä, jopa satoja asuntoautoja ja -vaunuja. Leiriytyjillä on käytössä pihasaunarakennus, jossa oleskelutila, WC, suihku ja pyynnöstä sauna.

Merikievarin tasokas ravintola tarjoilee sekä kotiruokaa että ravintolaruokaa tilauksesta edulliseen hintaan. Kaikkiin ruokiin kuuluu tasokas salaatti- ja leipäpöytä ruokajuomineen.

Sekä Merikievarin päärakennuksessa että tanssivintillä on A-oikeudet.
Merikievari on hyvin kokenut erilaisten tilaisuuksien järjestäjä. Oli kyseessä sitten pienet syntymäpäiväjuhlat tai suuremmat seminaarit, meiltä löytyy tilat ja osaaminen sen järjestämiseen.

Voit yhdistellä eri palveluja toisiinsa, esimerkiksi saunomisen, tanssiviihteen sekä yöpymisen.
» www.merikievari.fi
 Merikarvian kunta • puh. 044 724 6333 • etunimi.sukunimi@merikarvia.fi