Suomeksi in English på svenska
Palvelut
Pal­ve­lu­ha­ke­mis­to
Asu­mi­nen »
Elinkeino- ja maaseutupalvelut
Si­vis­tys­pal­ve­lut »
Lo­mak­keet »
Sosiaali- ja terveyspalvelut »
Työl­lis­tä­mis­pal­ve­lut
Tekninen toimi »
Ravinto- ja puhtauspalvelut »
Rakennusvalvonta ja ympäristötoimi »
Palo- ja pelastustoimi
Sa­ta­mat »
Taksat ja maksut »
Jouk­ko­lii­ken­ne
» Aaro E. Mäkelä
» Asioin­ti­lii­ken­ne
» Pikavuorot Satakunnan liikenne
» Satakunnan palvelutaksi (kulkee sunnuntaisin)
Kirkolliset palvelut »
Palvelut > Joukkoliikenne

Joukkoliikenne

Merikarvialta on hyvät linja-autoyhteydet Poriin.

Aaro E. Mäkelä Oy ajaa Merikarvian keskustasta Poriin useita päivittäisiä edestakaisia vuoroja. Merikarvialla reitin päätepiste on Krookan satamassa. Keskustassa pysäkit sijaitsevat Meri-Kebapin, Rautanetin ja Keisarinkärrintien risteyksen kohdalla Kauppatiellä.

Valtatiellä 8 kulkee päivittäin useita pikavuoroja etelän ja pohjoisen suuntaan. Kyytiin pääsee Tuorilasta SEO-palvelun edestä. Yövuoro Vaasaan ei käy Seolla, vaan on mentävä Tuorilan pikavuoropysäkille valtatielle. Satakunnan Liikenteen ajamat vuorot liikennöivät pääasiassa reiteillä Turku-Pori-Vaasa. Porista on lukuisia vaihtoyhteyksiä Tampereelle ja Helsinkiin.
Seutulipulla vaivattomasti
Satakunnan seutulippu on henkilökohtainen, 30 vuorokautta voimassa oleva älykortti. Kausikortti Merikarvialla maksaa 75 €, ja sillä voi matkustaa Satakunnan alueella sekä lähi- että kaukoliikenteessä. Se käy myös pikavuoroihin maksamalla lisää 3,30 € hintaisen pikavuoromaksun. Myynnissä on myös erillinen pikalisäkortti 33,60 €/30 vrk. Ensimmäisellä ostokerralla on lunastettava 6,50 € maksava kortti, joka on käyttökelpoinen kolme vuotta.

Satakunnan seutulippuja myy Porin Matkahuolto. Niitä voi lisäladata Matkahuollon toimipaikkojen ja matkakortteja myyvien asiamiespisteiden lisäksi myös busseissa ja R-kioskeilla.

Aikataulut, hinnat, lippu- ja paikkavaraukset 0200 4000 ma-pe klo 8-17. Muina aikoina palvelunumerossa aikataulutiedusteluihin vastaa Eniro Sentraali Oy. Puhelun hinta 1,99 € / min + pvm.

Päivitetty 2.7.2013 - Tulostettava versio -
 
 
 Merikarvian kunta • Kauppatie 40, 29900 Merikarvia • puh. 044 7246 333 • etunimi.sukunimi@merikarvia.fi
Järjestelmän toimittaja: ATK-Palvelu Hakosalo • HAKOCMS