Suomeksi in English på svenska
Palvelut
Pal­ve­lu­ha­ke­mis­to
Asu­mi­nen »
Elinkeino- ja maaseutupalvelut
Si­vis­tys­pal­ve­lut »
Lo­mak­keet »
Sosiaali- ja terveyspalvelut »
Työl­lis­tä­mis­pal­ve­lut
Tekninen toimi »
Ravinto- ja puhtauspalvelut »
Rakennusvalvonta ja ympäristötoimi »
Palo- ja pelastustoimi
Sa­ta­mat »
Taksat ja maksut »
Jouk­ko­lii­ken­ne
» Linja-autojen aikataulut Merikarvialta 1.6.2014 alkaen
» Aaro E. Mäkelä
» Asioin­ti­lii­ken­ne
» Pikavuorot Satakunnan liikenne
» Satakunnan palvelutaksi (kulkee sunnuntaisin)
Kirkolliset palvelut »
Palvelut > Joukkoliikenne

Joukkoliikenne

Merikarvialta on hyvät linja-autoyhteydet Poriin.

Aaro E. Mäkelä Oy ajaa Merikarvian keskustasta Poriin muutamia edestakaisia vuoroja päivittäin. Sunnuntaisin Mäkelä ei kulje, vaan liikenne hoituu Satakunnan palvelutaksilla. Sillä on kaksi vuoroa Merikarvialta Poriin ja yksi vuoro, jolla pääsee Porista Merikarvialle. Merikarvialla reitin päätepiste on Krookan satamassa. Keskustassa pysäkit sijaitsevat Meri-Kebapin, Rautanetin ja Keisarinkärrintien risteyksen kohdalla Kauppatiellä.

Valtatiellä 8 kulkee päivittäin useita pikavuoroja etelän ja pohjoisen suuntaan. Kyytiin pääsee Tuorilasta SEO-palvelun edestä. Yövuoro Vaasaan ei käy Seolla, vaan on mentävä Tuorilan pikavuoropysäkille valtatielle. Satakunnan Liikenteen ajamat vuorot liikennöivät pääasiassa reiteillä Turku-Pori-Vaasa. Porista on lukuisia vaihtoyhteyksiä Tampereelle ja Helsinkiin.
Seutulipulla vaivattomasti
Satakunnan seutulippu on henkilökohtainen, 30 vuorokautta voimassa oleva älykortti. Kausikortti Merikarvialla maksaa 75 €, ja sillä voi matkustaa Satakunnan alueella sekä lähi- että kaukoliikenteessä. Se käy myös pikavuoroihin maksamalla lisää 3,30 € hintaisen pikavuoromaksun. Myynnissä on myös erillinen pikalisäkortti 33,60 €/30 vrk. Ensimmäisellä ostokerralla on lunastettava 6,50 € maksava kortti, joka on käyttökelpoinen kolme vuotta.

Satakunnan seutulippuja myy Porin Matkahuolto. Niitä voi lisäladata Matkahuollon toimipaikkojen ja matkakortteja myyvien asiamiespisteiden lisäksi myös busseissa ja R-kioskeilla.

Aikataulut, hinnat, lippu- ja paikkavaraukset 0200 4000 ma-pe klo 8-17. Muina aikoina palvelunumerossa aikataulutiedusteluihin vastaa Eniro Sentraali Oy. Puhelun hinta 1,99 € / min + pvm.

Päivitetty 8.7.2014 - Tulostettava versio -
 
 
 Merikarvian kunta • Kauppatie 40, 29900 Merikarvia • puh. 044 7246 333 • etunimi.sukunimi@merikarvia.fi