Tämä sivu on tulostettu Merikarvian kunnan internet-sivuilta (www.merikarvia.fi)Matkailu ja vapaa-aika > Jäähalli

Jäähalli

Vakiovuoroja
Jäähallilla jäljellä vielä muutamia vakiovuoroja. Varmista omasi, sillä parhaat ajat viedään päältä.
Jäähallivuoroja voi varata osoitteesta:
eetu.aaltonen@merikarvia.fi
Vuoroja voi tiedustella ja varata p. 044 7246 327 / jäähalli.
Tervetuloa luistelemaan!
Jäähalli
Havainnekuva jäähallista (PDF-dokumentti, 1 177 kt)
Jäähallin kerrosala on 2449 m2 ja tilavuus 18 686 m3. Jäähallissa on pukuhuonetilat neljälle joukkueelle, katsomo yleisölle sekä omat sosiaalitilat tuomareille Jääkiekkoliiton sääntöjen mukaisesti. Halliin rakennetaan myös kahvio. Merikarvian kunta on vuokrannut tontin 30 vuoden vuokrasopimuksella ja 1000 € kertavuokralla entisen kynttiläkylän alueelta.
Alakoulu, yhteiskoulu, lukio,päiväkoti ja kirkonkylän muut palvelut ovat välittömässä läheisyydessä. Koulunkeskuksessa on keittiö ja auditorio, jotka mahdollistavat harjoitusleirien ja yritysten koulutus- ja liikuntapäivien järjestämisen.

Hallia käytetään syksystä kevääseen jääurheiluun, kuten jääkiekkoon, taitoluisteluun, curlingiin, ringetteen tai kunto- ja rusettiluisteluun. Merikarvian kunnan vapaa-aikatoimi varaa hallista vakiovuoroja, jolloin kaikilla on mahdollisuus tulla harrastamaan jääurheilua.

Hallin vuotuiset käyttökustannukset ovat noin 150 000 € ja ne katetaan jääajan myynnillä. Jääajasta Merikarvian kunta käyttää ja maksaa 33 % kouluja, päiväkotia ja muuta käyttöä varten, 33 % myydään muille merikarvialaisille käyttäjille sekä loput 33 % paikkakunnan ulkopuolelle.
Alustavien suunnitelmien mukaan kesäisin hallissa voi rullaluistella, pelata rullakiekkoa, järjestää konsertteja ja muita tapahtumia. Kesäisin myös jalkapalloilijat voivat käyttää pukuhuonetiloja. Jäähallin toiminnasta vastaa Merikarvian jäähalli oy, jolle tullaan lähiaikoina nimeämään toiminnanjohtaja.

ASEMAPIIRUSTUS (PDF-dokumentti, 218 kt)
 Merikarvian kunta • puh. 044 724 6333 • etunimi.sukunimi@merikarvia.fi