Suomeksi in English på svenska
Etusivu
Merikarvia Jutut
50 kunnanjohtajan julistus elinvoimasta
Vuoden 2018 talousarviosta ja sen perusteista
Etusivu > Merikarvia Jutut

Merikarvia Jutut

Mysteerilaatikko kutsuu matkalle merikarvialaisuuden ytimeen

Merikarvian kunnassa on omaksuttu toimintatapa, joka osallistaa kuntalaisia ja muita sidosryhmiä kunnan kehittämiseen. Nyt Merikarvian täyttäessä 150-vuotta kunta uudistaa brändiään ja visuaalista ilmettään yhdessä osallistaen. Työ aloitetaan selvittämällä mistä elementeistä merikarvialaisuus koostuu. Projekti kantaa nimeä: ”Merikarvia-Jutut”. Tätä varten kunnassa on valmistettu kaksi mysteerilaatikkoa, josta toinen on kiinteästi S-Market Merikarvian aulassa ja toinen laatikko kiertää eri paikoissa. Laatikon aikatauluista pysyt selvillä seuraamalla kunnan facebook-sivuja. Ensimmäisen kerran laatikko on esillä Joulutorilla 22.12. klo 10-18.

Kuka tahansa voi käydä laittamassa mysteerilaatikkoon oman näkemyksensä siitä, mitä merikarvialaisuus on. Oli se sitten tunteikas kirje, kudottu lapanen, vanha villasukka, viritetty korttipakka tai VHS-kasetti rakkaasta muistosta. Mysteerilaatikko tyhjennetään kerran viikossa perjantai-iltapäivällä ja sen sisältö analysoidaan sen vaatimalla hartaudella suorassa Facebook-live-lähetyksessä Merikarvian kunnan facebook-sivuilla. Mukana analysoimassa on tunnettuja merikarvialaisia kasvoja.
Mysteerilaatikon ohella on julkaistu hauska testi, jossa pääsee selvittämään oman Merikarvia-rakkautensa syvyyttä ja laatua.

Testi löytyy Täältä:
» Testi

Tavoitteena on, että saatu palaute auttaa meitä rakentamaan Merikarvian näköistä brändiä ja kuntalaiset löytävät kädenjälkensä uudesta ilmeestä, kertoo kunnan kehittämispäällikkö Aki Ruotsala.

Päivitetty 29.6.2018 - Tulostettava versio -
 
 
 Merikarvian kunta • Kauppatie 40, 29900 Merikarvia • puh. 044 7246 333 • etunimi.sukunimi@merikarvia.fi