Suomeksi in English på svenska
Ajankohtaista
Kuulutukset ja ilmoitustaulu
Ta­pah­tu­ma­luet­te­lo
Ajankohtaista > Tapahtumaluettelo > Teatteriretki Seinäjoelle: Tästä asti aikaa -musikaali

Teatteriretki Seinäjoelle: Tästä asti aikaa -musikaali

la 30.03.2019
Retki Seinäjoen Kaupunginteatteriin la 30.3.2019
Tästä asti aikaa on Kolmas Nainen -musikaali.
Lippu ja matka yhteensä 50€, jos haluat puffetin ennen esitystä teatterilla (klo 16 alkaen) sekä väliaikatarjoilun, hinta on 80€. Esitys alkaa klo 18. Ennen esitystä jää noin 1,5 tuntia vapaa-aikaa kaupungilla niille, jotka eivät ota lippua puffetilla.

Lähtö Merikarvian torilta klo 13.30
Ilmoittautumiset 1.3.2019 mennessä Merikarvian kunnan infoon, p. 044 7246 333.
Kolmas nainen -bändin klassikkobiisien henkilöt heräävät henkiin!
Tästä asti aikaa -musikaali kertoo kahden unelmiaan tavoittelevan, liki kolmekymppisten Turon ja Emman, ja näiden lähipiirin tarinan. Se on realistinen kuvaus ihmisen tempoilusta yhteiskunnan asettamissa rappusissa ja ansoissa – mutta se on myös rakkaustarina. Rakastavaisina laulavat Olli Rahkonen ja Reeta Vestman.

Jutun juoni on Kolmas nainen -yhtyeen sekä muusikko ja lauluntekijä Pauli Hanhiniemen muiden kokoonpanojen musiikissa. Myös tarinan hahmot nousevat näiden laulujen maailmasta. Musikaalissa on mukana tuttuja hittejä, mutta myös harvinaisempia helmiä Hanhiniemen pitkän uran ajalta.

Kolmas nainen -soundi soi musikaalissa juuri niin kuin sen pitääkin. Biisejä näyttämöllä tulkitsevat laulavat näyttelijät sekä 5-henkinen Ristilän Ruutupaitaorkesteri.

Kolmannen naisen kappaleet elää porskuttavat edelleen vahvoina. Ne kuvaavat yhtälailla tätä aikaa, kuin sitä, jolloin ne on tehty. Se on klassikon merkki. Ja koko ajan Hanhiniemi on tehnyt myös uutta musiikkia. Hän onkin osannut olla monella tavalla hyvä!
Veera Tyhtilä

Esitykset Seinäjoen kaupunginteatterin Alvar-näyttämöllä (os. Alvar Aallon katu 12)
Päivitetty 7.2.2019 - Tulostettava versio -
 
 
 Merikarvian kunta • Kauppatie 40, 29900 Merikarvia • puh. 044 7246 333 • etunimi.sukunimi@merikarvia.fi