Suomeksi in English på svenska
Ajankohtaista
Merikarvian haja-asutuksen osoitekartta
Kuulutukset ja ilmoitustaulu
Ta­pah­tu­ma­luet­te­lo
Ajankohtaista > Tapahtumaluettelo > Laitakaupungin lordi, teatterimatka Luvian Tasalaan

Laitakaupungin lordi, teatterimatka Luvian Tasalaan

ke 31.01.2018
HUOM! Tämä tapahtuma on mennyt.
Matka Luvian talviteatteriin Tasalaan ke 31.1.2018 klo 18 Laitakaupungin lordi and my girl -esitykseen. Lähtö Merikarvian torilta klo 16.20. Lipun hinta kyyteineen 30€
Laitakaupungin lordi me and my girl
Harefordin vanha ja kunnianarvoisa aatelissuku uhkaa sammua, ellei jostain löydetä perillistä. Viimein sellainen löytyykin; entisen lordin lyhyen avioliiton hedelmä Bill Snibson. Hän vain on kaikkea muuta kuin mihin suku on tottunut. Tämä pesunkestävä cockney järkyttää niin aateliset kuin palvelijatkin rempseällä käytöksellään ja ronskilla puheillaan. Jotta kartanon ja aatelisarvon voisi jättää hänelle, on Billistä koulittava asemansa mukainen herrasmies. Mutta sitten selviää, että uudessa elämässä ei ole tilaa Billin rakkaalle tyttöystävälle Sallylle. Billy on valmis hylkäämään lordin elämän saman tien, mutta Sally ei halua olla esteenä sulhasensa menestykselle. Ennen kuin onnelliseen loppuun päästään, tarvitaan monta juonta ja vielä useampi laulu.

1930-luvun menestysmusikaali on säilyttänyt vuosikymmenten varrella iloisen ilmeensä, hyväntuulisen huumorinsa ja avoimen optimistinsa. Komiikka syntyy niin yhteiskunnan eri kerrosten kuin miesten ja naistenkin yhteentörmäyksistä, joita tarkastellaan hyväntahtoinen pilke silmäkulmassa. Kaikkea tätä säestää valloittava musiikki ja tanssit, tunnetuimpana ikivihreä Lambeth Walk.
Sävellys Noel Gay
Käsikirjoitus Douglas Furber ja L Arthur Rose
Ohjaus Tomi Aalto
Päivitetty 23.1.2018 - Tulostettava versio -
 
 
 Merikarvian kunta • Kauppatie 40, 29900 Merikarvia • puh. 044 7246 333 • etunimi.sukunimi@merikarvia.fi