Suomeksi in English på svenska
Ajankohtaista
Kuulutukset ja ilmoitustaulu
Ta­pah­tu­ma­luet­te­lo
Ajankohtaista > Kuulutukset ja ilmoitustaulu > Yrittäjä! Ilmoita avoimet kesätyöpaikat kuntaan

Yrittäjä! Ilmoita avoimet kesätyöpaikat kuntaan

Julkaistu 6.2.2020
Näkyvissä 6.2.2020 - 1.4.2020
Merikarvian kunta ja paikalliset yrittäjät järjestävät yhdessä KesäRekry-messut paikallisille nuorille, jotta avoimet työpaikat ja innokas työvoima kohtaisivat. KesäRekry –messut järjestetään keskiviikkona 1.4.2020 klo 12-14 koulukeskuksen auditoriossa.
Tapahtumaan toivotaan mukaan yrityksiä, joilla on tarjota töitä yläkouluikäisille (13-15v) ja lukiolaisille (16-19v). Tapahtumassa nuoret pääsevät tutustumaan tarjolla oleviin työtehtäviin ja yrityksiin pöytämessu-tyyppisesti.

Ehtona tapahtuman järkevälle toteutukselle on, että yrityksistä löytyy työpaikkamahdollisuuksia myös yläkouluikäisille. Muussa tapauksessa opinto-ohjaaja jakaa tiedot avoimista paikoista vain lukiolaisille.

Nyt on tarkoitus kartoittaa, mitä avoimia työpaikkoja kunnassamme on auki ja mitkä yritykset haluavat lähteä mukaan Rekry-päivään. Liitteenä olevalla lomakkeella voi ilmoittaa myös muutkin kuin pelkät kesätyöpaikat. Näitä voimme jakaa sitten ainakin kunnan some-kanavissa.
Mikäli tehtäviä on useita erilaisia, pyydämme täyttämään jokaisesta tehtävästä lomakkeen erikseen.

Uusia työpaikkoja voi lomakkeella ilmoittaa jatkuvasti, mutta KesäRekry-messuja ajatellen toivomme ainakin alustavat tiedot 21.2.2020 mennessä Noora-Mari Iisakkalalle(noora-mari.iisakkala@merikarvia.fi).
Avoin työpaikka -lomake (Word-asiakirja, 24 kt)
Päivitetty 26.2.2020 - Tulostettava versio -
 
 
 Merikarvian kunta • Kauppatie 40, 29900 Merikarvia • puh. 044 7246 333 • etunimi.sukunimi@merikarvia.fi