Suomeksi in English på svenska
Ajankohtaista
Kuulutukset ja ilmoitustaulu
Ta­pah­tu­ma­luet­te­lo
Ajankohtaista > Kuulutukset ja ilmoitustaulu > Nepsy-puhelinpäivystys tarjoaa ohjausta ja tietoa neuropsykiatrisista piirteistä

Nepsy-puhelinpäivystys tarjoaa ohjausta ja tietoa neuropsykiatrisista piirteistä

Julkaistu 30.10.2019
Perusturva avaa nepsy-puhelinpäivystyksen, mihin voi soittaa perusturvan yhteistoiminta-alueella asuvat. Palvelu on tarkoitettu niille, jotka pohtivat onko itsellä tai läheisellä neuropsykiatrisia piirteitä tai liittyykö näihin piirteisiin sellaisia arjen haasteita, joista haluaisi kysyä tai keskustella ammattilaisen tai kokemusasiantuntijan kanssa. Nepsy-puhelinpäivystys tarjoaa ohjausta ja tietoa aiheesta.

Nepsy-puhelinpäivystys aloittaa toimintansa torstaina 31.10. ja se on avoinna aina torstaisin klo 14-16. Nepsy-puhelinpäivystyksen puhelinnumero on 044 701 0578.

Puhelinpäivystys on tarkoitettu kaikille yli 13-vuotiaille perusturvan alueen asukkaille, jotka tarvitsevat ohjausta ja tietoa neuropsykiatrisiin (nepsy) piirteisiin liittyvissä haasteissa. Puhelinpäivystykseen voivat soittaa henkilöt, joilla on jo todettu nepsy-piirteitä, näitä asioita itsessään pohtivat, sekä heidän läheisensä. Puhelinpäivystäjinä toimii neuropsykiatrisia valmentajia ja kokemusasiantuntijoita.

Neuropsykiatrisista piirteistä tullaan kokoamaan Nepsynappi-tietopaketti myös Porin kaupungin internetsivuille, mistä kaikki aiheesta kiinnostuneet voivat hakea lisätietoa. Sivu julkaistaan vuoden 2019 aikana.

Lisätietoa antaa:
Matti Järvinen, psykososiaalisten palveluiden päällikkö, m.jarvinen@pori.fi, puh. 044 701 6561
Päivitetty 30.10.2019 - Tulostettava versio -
 
 
 Merikarvian kunta • Kauppatie 40, 29900 Merikarvia • puh. 044 7246 333 • etunimi.sukunimi@merikarvia.fi