Suomeksi in English på svenska
Ajankohtaista
Kuulutukset ja ilmoitustaulu
Ta­pah­tu­ma­luet­te­lo
Ajankohtaista > Kuulutukset ja ilmoitustaulu > Merikarvian uusi ilme on kummallisen kodikas

Merikarvian uusi ilme on kummallisen kodikas

Julkaistu 15.6.2018, päivitetty 3.8.2018
Merikarvian kunta julkisti kesäkuussa uuden brändinsä. Ilmettä on rakennettu yhdessä palkitun markkinointitoimisto Staart Oy:n kanssa. Moni muistaa vuodenvaihteessa ympäri paikkakuntaa kiertäneen Merikarvia Jutut-mysteerilaatikon johon pyydettiin näkemyksiä merikarvialaisuuden syvimmästä olemuksesta.

- Lähdimme luomaan Merikarvialle uutta imagoa tutkimalla aihetta asiantuntijoiden avustuksella – kysyimme merikarvialaisilta ja muilta satakuntalaisilta mitä kaikkea Merikarviasta tulee mieleen, mistä se on tunnettu ja mitä tunteita se herättää. Humoristiseen muotoon maskeerattu gallup tuotti kuitenkin arvokasta tietoa ja ennen kaikkea tunnetta siitä, mikä tekee Merikarviasta ainutlaatuisen, sanoo kehittämispäällikkö Aki Ruotsala.

Brändi ei ole vain logo ja iskulauseita, vaan ennen kaikkea tarina Merikarviasta: kummallisen kodikkaasta merenrantakunnasta.

"Tarina kertoo, että meri toi jotain outoa rantaan ja kun sitä ei heitetty takaisin –syntyi Merikarvian ainutlaatuinen asutuskeskittymä Satakunnan pohjoislaidalle.
Hieman eristyksissä kaikesta, omia perinteitä ja kulttuuria luoden, Merikarviasta kasvoi itsevarma ja omanlaisensa pitäjä.

Täällä vauvojen tuutulauluina toimivat rantaa piiskaavat aallot, saarnoja saneltiin unien takaa ja salakuljettajat luotsasivat laivojaan luotojen liepeillä – tuoden tymäkän litkun lisäksi mukanaan taas erilaisia, toinen toistaan oudompia hahmoja asuttamaan tätä kummallista, mutta sitäkin kauniimpaa kuntaa.

Vaikka Merikarvian menneisyydessä on tapahtunut niin paljon– on värikkään historian vastapainoksi onnistuttu luomaan ihana idylli ja rauhallinen yhteisö, joka pitää huolen omistaan ja toivottaa vieraat avosylin kylään. Nauti, elä ja rakasta; näitä ohjeita noudattamalla Merikarvia antaa sinulle itsestään parhaat puolensa.

Muista kuitenkin, että tyynen veden alla uivat samat kalat, jotka ovat tottuneet meren mahtavimpiin myrskyihin."

Lataa tästä Merikarvian uusi ilme:

Lisätietoja:
Jari Kosma, sivistysjohtaja
044 7246 321, jari.kosma@merikarvia.fi
Visuaalisen ilmeen ohjeet (PDF-dokumentti, 2 534 kt)
Päivitetty 3.8.2018 - Tulostettava versio -
 
 
 Merikarvian kunta • Kauppatie 40, 29900 Merikarvia • puh. 044 7246 333 • etunimi.sukunimi@merikarvia.fi