Tämä sivu on tulostettu Merikarvian kunnan internet-sivuilta (www.merikarvia.fi)Ajankohtaista > Kuulutukset ja ilmoitustaulu > Merikarvian terveysasemalle on avattu oma ajanvarausnumero

Merikarvian terveysasemalle on avattu oma ajanvarausnumero

Merikarvian terveysasemalla on oma ajanvarausnumero

Merikarvian terveysasemalle voi varata ajan lääkärien ja hoitajien vastaanotolle terveysaseman omasta ajanvarausnumerosta. Ajanvarauksen numero on 044 701 0878.

Merikarvian terveysaseman ajanvaraus on avoinna arkisin kello 8-16. Numerosta ei anneta suoraan vastaanottoaikoja, vaan sairaanhoitaja haastattelee asiakkaan puhelimessa ja tekee hoidon tarpeen arvioinnin. Asiakkaat laitetaan arvioinnin mukaisesti kutsujonoon kiireellisyysjärjestyksessä. Hoitajat soittavat takaisin asiakkaalle, kun tälle vapautuu aika ajanvarauskalenterista. Kiireellisiä aikoja tarjotaan välitöntä hoitoa tarvitseville potilaille. Kiireellisiä aikoja on tarjolla joka arkipäivä, joskin terveysaseman kapasiteetti on rajallinen.

Perusturvalautakunta päätti ottaa käyttöön Merikarvian terveyskeskuksen suoran ajanvarausnumeron 26.11.2019 pitämässään kokouksessa.

Lisätietoja antaa:
Hannele Oksanen, osastonhoitaja, puh. 044 701 4513
 Merikarvian kunta • puh. 044 724 6333 • etunimi.sukunimi@merikarvia.fi