Suomeksi in English på svenska
Ajankohtaista
Kuulutukset ja ilmoitustaulu
Ta­pah­tu­ma­luet­te­lo
Ajankohtaista > Kuulutukset ja ilmoitustaulu > Merikarvian kunta tekee mieskalenterin 150-vuotiaan kunnan juhlistamiseksi

Merikarvian kunta tekee mieskalenterin 150-vuotiaan kunnan juhlistamiseksi

Julkaistu 26.6.2017
Merikarvia on kutsunut paikallisia yhdistyksiä rakentamaan kunnan 150-vuotista taivalta juhlistavaa, vuoden 2018 mieskalenteria. -Hyvän maun mukaan ja huumorilla höystettynä tietysti!-

Tarkoituksena on tuoda humoristisella tavalla esille Merikarvian aktiivista yhdistystoimintaa ja samalla kunnioittaa 150-vuotiasta kuntaa antamalla sille eri-ikäiset, kokoiset ja –näköiset kasvot.
Tasa-arvon nimissä, vaikka kyseessä on mieskalenteri, heinäkuu on varattu merikarvialaisille naisille, joita ilman ei olisi merikarvialaista miestä.

Kalenterin sisällöllä, tavallisilla arkisilla ihmisillä, kunta haluaa nousta yhteiskunnan siloteltua ja muovista ihmiskuvaa vastaan. ”Kunnan ja yhdistystoiminnan menestyksen takana ovat aina olleet tavalliset ihmiset, joille haluamme kalenterin avulla antaa kuntana kunniapaikan Merikarvian täyttäessä 150-vuotta.”, kertoo kunnan kehittämispäällikkö Aki Ruotsala.

Kunta osallistuu projektiin tarjoamalla yhdistysten käyttöön ammattivalokuvaajan, sekä vastaamalla paino- ja taittokuluista. Yhdistysten vastuulle jää puolestaan valokuvauksen dramatisointi ja suunnittelu siten, että kuvissa esitellään merikarvialaisten yhdistysten keskeistä toimintaa.

Kutsu on lähetetty eräille keskeisille merikarvialaisille yhdistyksille, kuten VPK:lle, urheiluseuroille ja yrittäjille. Kalenteri on tarkoitus tulla markkinoille marras-joulukuussa 2017. Juhlakalenterin tuotto tullaan keräämään lyhentämättömänä lapsi- ja nuoristotyötä tekevien merikarvialaisten yhdistysten tueksi.
Ohessa esimerkkinä Lapin kullankaivajien mieskalenterin kuvitusta vuodelta 2013.
Lisätietoja:

Kehittämispäällikkö Aki Ruotsala
044 7246 302
aki.ruotsala@merikarvia.fi
Päivitetty 26.6.2017 - Tulostettava versio -
 
 
 Merikarvian kunta • Kauppatie 40, 29900 Merikarvia • puh. 044 7246 333 • etunimi.sukunimi@merikarvia.fi