Suomeksi in English på svenska
Ajankohtaista
Kuulutukset ja ilmoitustaulu
Ta­pah­tu­ma­luet­te­lo
Ajankohtaista > Kuulutukset ja ilmoitustaulu > Caruna Oy:n tiedote Merikarvian kunnan asukkaille

Caruna Oy:n tiedote Merikarvian kunnan asukkaille

Julkaistu 23.5.2017
Näkyvissä 23.5.2017 alkaen
Arvoisa Merikarvian kuntalainen ja Carunan asiakas,

Caruna Oy on tehnyt verkonrakentamistöitä Merikarvian alueella vuosien 2016–2017 aikana. Verkonrakentamistöiden taustalla on Carunan mittava sähkön toimitusvarmuuteen liittyvä hanke, jossa 1400 kuntalaista saadaan säävarmemman sähkönjakeluverkon piiriin.

Työt ovat kaivutöiden osalta edenneet lähes valmiiksi muutamia yksittäisiä kohteita lukuun ottamatta. Olemme Carunalla tietoisia, että kaivujäljen ennallistamistyöt ovat vielä tekemättä ja osa purkujätteistä on vielä maastossa. Tästä voi aiheutua teille ylimääräistä harmia, ja olemme aloittaneet yhteistyössä Merikarvian kunnan kanssa toimenpiteet asian korjaamiseksi, jotta mahdollisesti vielä keskeneräisenä olevat työmaat saadaan kuntoon viipymättä.

Tulemme saattamaan keskeneräiset työt valmiiksi yhteistyössä urakoitsijamme kanssa kuitenkin viimeistään 16.6.2017 mennessä. Mikäli teillä on tällä hetkellä akuutisti reklamoitavaa työn jäljestä tai jälkitöistä, pyydämme teitä olemaan yhteydessä urakoitsijan hankevastaavaan asian sopimiseksi.

Tavoitatte urakoitsijamme edustajan Timo Heinosen parhaiten arkisin klo 8.00–16.00 numerosta +358 44 425 4635 tai sähköpostitse osoitteesta timo.j.heinonen@empower.fi. Mikäli haluatte muutoin antaa palautetta hankkeesta tai urakoitsijan toiminnasta, toivomme teidän ottavan yhteyttä Carunan asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu palvelee teitä arkisin klo 8.00–16.00 numerossa 0200 23222.

Tulemme tekemään erillisen takuutarkastuksen vielä syksyllä 2017. Tämä on normaali toimintatapa Carunassa ja tarkoittaa käytännössä sitä, että kaivureitit kävellään läpi ja tarkastetaan vielä kertaalleen varmistaaksemme, että kaikki aiemmin kirjatut puutteet on korjattu asian mukaisesti. Tarkastuksen yhteydessä myös kaapeleiden sijainti mitataan ja varmistetaan, jotta ne ovat asennettu sovittuun paikkaan ja standardien edellyttämällä tavalla.

Toivomme teiltä kärsivällisyyttä ja pahoittelemme aiheutunutta harmia.
Päivitetty 29.5.2017 - Tulostettava versio -
 
 
 Merikarvian kunta • Kauppatie 40, 29900 Merikarvia • puh. 044 7246 333 • etunimi.sukunimi@merikarvia.fi